Historie

«Han var en vis mann som oppfant ølet» – PlatonEventyret startet på Kafé Spesial i Bergen en lat og varm sensommerdag den 7. september 2010. Jeg satt med tre kamerater og studerte det koselige lokalet, atmosfæren og den innholdsrike bardisken. Flaske etter flaske var plassert rundt hele disken med hver sin lille beskrivende lapp og leskende innhold. Det måtte være minst 100 forskjellige flasker i forskjellig størrelser, med hver sin unike smak og historie.

Første Ølklubb 07.09.2010 – Kirin Ichiban 69 Poeng.Plutselig gikk det opp for meg..» Jeg kan jo ingenting om øl…»

Jeg sa til mine to gode venner, like øltørste som meg. «Jeg har lyst til å kunne gå inn her en gang, og si at jeg har smakt innholdet i alle flaskene..»

De var ikke vonde å be.

Etter utallige kvelder (og dager og netter) har dette nå omsider blitt til en liten fin samling av smaker, kunnskap, historier og ikke minst gode minner. Siden starten har vi i ølklubben ivrig ønsket å skrive ned, ta bilder og dele det vi ser, lukter og smaker. Vi har ønsket å dele disse opplevelsene og denne kunnskapen med deg og den som ønsker.

Ølklubben har nå fått en ny nettside for å få bedre struktur, orden og for å gjøre innholdet lettere tilgjengelig og mer leselig. Vi vil fortsette som alltid, samles i gode venners lag, smake på øl, skrive om øl og lære om øl.

Følg eventyret videre på Ølklubben!

Sist men ikke minst: Skål!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s