Paulaner Kristallklar

Ølklubben er på Cardinal i Stavanger for å starte på Norges tykkeste og mest spennende ølmeny. Den er like tykk som en middels roman og er proppfull av nyttig og interessant informasjon for deg som vil vite hva som er i glasset. Vi hadde ikke lagt noen plan for hvordan vi skulle «angripe» ølmenyen så vi startet omtrent midt i med en Paulaner Kristallklar. Dette ølet fikk jeg anbefalt av en entusiast i Bergen, som mente at det var et hveteøl av ypperste kvalitet.Lukt: Fruktig og søtlig lukt med hint av syrlighet. Ølet har en karakteristisk lukt for hveteøl.

Utseende: Ølet er helt klart,noe som ikke er helt vanlig da hveteøl pleier å være ufiltrert og mer grumsete. Ølets navn og klarhet har en tydelig sammenheng. Det har et nydelig lett og fint skum og en mer pilsneraktiv farge.

Smak: Fruktig og mer rund i start. Det er mer syrlig og bitter i midtparti og svelg. Ølet er brusende og friskt og har en tydelig fruktighet som kommer godt frem. Dette er et øl som kan passe bra på varme late sommerdager.

Poeng: Andreas: 82 p, Amund: 79 p, Torje: 80 p.
Totalt: 80 p.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s